Over ikdenkbeeldig


Over Ik Denk Beeldig
‘Ikdenkbeeldig’ is een kleinschalige, persoonlijke onderneming die ontstaan is vanuit begrip en interesse. Uitgangspunt is een positieve benadering van beelddenken vanuit een visueel leersysteem dat hier speciaal voor is ontwikkeld. Geen beperkingen maar mogelijkheden. Zoals het aanspreken van meerdere vaardigheden om toch te komen waar je wezen wilt. Zie het als een nieuwe en inspirerende weg. De 'Ik Leer Anders lesmethode’ is heel geschikt om het beste uit uw kind te halen.

Waarom ik geschikt ben als trainer
Mijn naam is Barber Jacobson (1970). Ik ben werkzaam in het onderwijs en gecertificeerd trainer van de methode 'Ik Leer Anders'.
Verder ben ik zelf ook moeder en, niet te vergeten, beelddenker!
Ik weet als geen ander waar de uitdagingen liggen én de knelpunten… Ik werk graag met kinderen die Beelddenken, ze zijn origineel, hebben inlevingsvermogen en gevoel voor humor.
Ik merk dat deze kinderen mijn persoonlijke benadering leuk vinden en al snel met plezier hun best doen. Ik sta voor 100% achter de 'Ik Leer Anders' lesmethode. Deze positieve benadering doet kinderen goed en zorgt snel voor resultaat.

Lees meer over mij: Klik hier